29 de Gener de 2011: Tertúlia Pedagògica Dialògica

L’associació de professorat Odissea us convidem, el 29 de gener de 2011, a la TERTÚLIA PEDAGÒGICA DIALÒGICA i a la nostra ASSEMBLEA D’ODISSEA. Aquesta vegada, la celebrarem a l’escola Joan Coromines de Mataró.

Us esperem a tothom (professorat, familiars, estudiants…) que estigui interessat en el món de l’educació (infantil, primària, secundària, persones adultes, recerca…) per tal de compartir i avançar en una educació d’èxit per a totes les persones. Partint de lectures de teòrics reconeguts i reconegudes científicament a nivell internacional, realitzem la tertúlia pedagògica dialògica (podeu consultar la metodologia).

El llibre que hem de llegir abans de la tertúlia, votat durant unes setmanes al nostre blog, és EL DESENVOLUPAMENT DELS PROCESSOS PSICOLÒGICS SUPERIORS, DE LEV VYGOTSKY.

Vigotsky, és un autor clau que ens pot ajudar a trobar respostes als reptes que se’ns plantegen avui a l’educació. Sabem que ha estat molt citat per a justificar les lleis i pràctiques educatives actuals… però pensem que si fem una lectura directa i compartida de l’autor podrem veure que els seus plantejaments s’allunyen i superen la pràctica educativa actual massa sovint reproductora de la desigualtat social i educativa. Per això volem aprendre més i millor i proposem la lectura compartida i directe de la seva obra.


Veure díptic de la jornada

L’adreça de l’escola Joan Coromines és:

C/ Pascual Madoz, 22

08301 Mataró (Barcelona)

Adjuntem un mapa amb la seva situació a Mataró.

Seguim al debat a través del fòrum!!!


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382

No Comments Yet

Deixa un comentari