Jornada de comunitats d’aprenentatge a Barcelona – Dissabte 12 de Març

El dissabte 12 de març de 2016 us convidem a una formació clau per les Comunitats d’Aprenentatge i també per a tothom que vulgui formar-se en les Actuacions Educatives d’Èxit. Després de la trobada que vam fer el passat octubre, amb més de 250 inscripcions d’arreu de Catalunya i del món, ens trobarem el dia 12 de març per fer una jornada sobre la lectura dialògica i les matemàtiques dialògiques. Ho farem durant el matí, entre les 9.15h i la 13.30h, al Centre Cívic Sant Martí (Barcelona).

Aquesta jornada (junt amb la trobada de l’octubre) tindrà un reconeixement de 10 hores de formació acreditada pel Departament d’Ensenyament, per a qui hagi participat en les dues ocasions. La formació és gratuïta.

Però el més important és la vostra participació així que si podeu i voleu ja us podeu reservar aquesta data i apuntar-vos al següent enllaç: http://goo.gl/0elUiT Teniu temps per apuntar-vos fins el 7 de març.

Al següent cartell hi trobareu la informació detallada.

TrobadaCDA_12Març