Formació del professorat “Aproximació científica i dialògica al coneixement de la prehistòria”

Des de la Universitat de Girona i l’Associació de Professorat ODISSEA organitzem un curs de formació d’excel·lència científica. La formació serà a càrrec de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), conegut per ser els descobridors de l’Homo antecessor a la Serra d’Atapuerca.

Aquesta formació s’emmarca en un ajut finançat per la FECYT (Ref. FCT-15-10533) ; està coordinat des de l’Institut de Recerca Educativa (UdG) i orientat a la formació científica i dialògica del professorat en arqueologia i prehistòria. El curs té gran importància ja que es realitzarà amb l’equip científic que es considera internacionalment un dels principals experts en paleoecologia humana.

El curs Aproximació científica i dialògica al coneixement de la prehistòria està adreçat a professorat de primària i secundària. Tindrà el reconeixement del Departament d’Ensenyament (15 hores de formació) i es durà a terme en un lloc molt adient, com és el Museu d’Història de Catalunya.

La data límit d’inscripció és el 15 de març i cal inscriure’s al següent enllaç: http://goo.gl/nLW0TE. Hi ha 50 places (limitades) i es procedirà per ordre d’inscripció.

Els i les docents participants podran tenir accés als descobriments més recents i rellevants en prehistòria i evolució social de la humanitat, a través del coneixement realitzat pel prestigiós Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). Segur que aquest curs reunirà a apassionats i interessats docents per un coneixement científic sobre la prehistòria que de ben segur repercutirà en una educació millor i de més qualitat de tots els nens i nenes.

Podeu trobar infromació en el següent díptic.

IPHES

IPHES


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382