Formació al Juliol a Tarragona: “Socialització preventiva de la violència de gènere i del bullying als centres educatius”

Des de l’Associacio de Professorat ODISSEA organitzarem, un estiu més, la formació del juliol. Aquest cop, a Tarragona en farem una formació ben necessària i interessant per a les escoles i instituts. Així que… si vols i pots, estarem del dilluns 4 de juliol al dimecres 6 de juliol, a l’Escola Mediterrani (Camp Clar de Tarragona) fent una formació sobre “Socialització preventiva de la violència de gènere i del bullying als centres educatius“. L’horari serà de 10h a 14h, fent un total de 12 hores. Després, caldrà fer 3 hores de lectura i participació en un fòrum virtual. Les 15 hores estaran reconegudes pel Departament d’Ensenyament.

Al díptic adjunt trobareu la informació detallada, l’enllaç d’inscripció (fins el divendres 17 de juny) així com el número de compte per fer el pagament del curs (10 euros, en alguns casos 6 euros).

Per si ja ho teniu clar, aquí teniu l’enllaç d’inscripció: http://goo.gl/g3dkjB

Esperem que sigui del vostre interès!

DipticTarragona


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382