TERTÚLIA PEDAGÒGICA DIALÒGICA. Associació de Professorat ODISSEA. Comencem el dissabte 22 d’octubre de 2016

22 d’octubre: sessió introductòria en la que s’explicarà la metodologia de la tertúlia i dialogarem sobre un article científic que enviarem per correu electrònic, amb prou temps per a llegir-lo. Cal portar llegit l’article amb idees assenyalades per compartir. Aquest dia decidirem quina part del llibre portarem llegida el mes de novembre.

 

Calendari de dissabtes (1 al mes): 22 d’octubre, 26 de novembre, 10 de desembre, 14 de gener, 11 de febrer, 11 de març, 22 d’abril, 13 de maig, 10 de juny. Horari: de 11-13h. Lloc: Centre Cívic Sant Martí.

 

Llibre: Pedagogía del oprimido, de Paulo Freire.

 

Link d’inscripció aqui: https://goo.gl/caGWu6

Aquesta formació està reconeguda com a curs de 30 hores de Formació del Professorat pel Departament d’Ensenyament.

 

pedagogia-del-oprimido3


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382