El proper dissabte 1 d’abril de 2017, us convidem a la Jornada de Comunitats d’Aprenentatge que farem a Barcelona. La temàtica que treballarem serà Violència 0 a les nostres Escoles i Instituts: Socialització preventiva de la violència de gènere i del bullying. Comptarem amb la col·laboració de la Dra. Elena Duque (Universitat de Barcelona) i també amb l’experiència de diversos centres educatius que estan posant en pràctica el model dialògic de prevenció i resolució de conflictes.

Ens trobarem a l’Auditori de Sant Martí (Barcelona). Us esperem a tots els agents educatius de les Comunitats d’Aprenentatge de tot Catalunya, així com a tots els mestres, professorat, voluntariat, familiars, alumnes i tothom a qui li pugui interessar.

La inscripció cal fer-la el més aviat possible (i abans del 29 de març) al següent enllaç: https://goo.gl/Vt9E0e

Podeu consultar el programa aquí.

Us hi esperem!

JornadaComunitats


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382