JORNADA DE FORMACIÓ DE FAMÍLIES – 7 d’abril

Escola Catalònia (Barcelona-Districte de Sant Martí) – C/ Perú, 195 – de 17:30 a 19:30h. Organitza: Comunitat d’aprenentatge “Escola de Persones Adultes La Verneda-Sant Martí”.

Conferència La formació de famílies i la implicació de la comunitat en l’èxit educatiu dels nens i nenes. A càrrec de Ramón Flecha. Catedràtic de Sociologia de la Universitat de Barcelona i investigador principal del Projecte Europeu de Recerca Includ-ed.

Estudis i investigacions científiques rellevants com les desenvolupades des del Harvard Family Research Project o com la de l’Includ-ed, la única recerca europea sobre educació obligatòria del VI Programa Marc de la Unió Europea expliquen com la formació de familiars té un efecte molt positiu en les capacitats i habilitats dels seus fills i filles.

L’Includ-ed, que és el projecte de majors dimensions de la Unió Europea en matèria d’educació escolar té l’encàrrec de la Unió Europea de presentar les solucions als problemes educatius dels seus Estats membres i l’està duent a terme 15 universitats de 14 països europeus. Ramón Flecha és l’investigador principal i el convidat a la jornada de formació de famílies.

Programa

No Comments Yet

Deixa un comentari