Valoració de la jornada del 25 d’abril de 2009

Aquí podeu comentar què us ha semblat la jornada “Buscant respostes i solucions científiques als reptes educatius actuals” organitzada el dia 25 d’abril de 2009 per ODISSEA al Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya.

4 Comments

 1. Fernando's Gravatar Fernando
  abril 25, 2009    

  M’ha paregut una magnífica jornada on s’han exposat algunes de les conclusions que van fent-se des del projecte Includ-ed d’investigació al marc europeu i que, estaria molt bé, fer una propera amb més informació i més continguts. A l’espera de la següent…

 2. Elisenda's Gravatar Elisenda
  abril 26, 2009    

  A mi també m’ha agradat molt, i m’adono una mica de que tal i com algu va dir entre el public, a vegades els docents hem estat invertint temps en aspectes no gaire importants, o en formació que la veritat no ha ajudat a solucionar els temes més importants a nivell educatiu, sino al contrari ens ha allunyat i distret dels temes importants de debó. Espero que el projecte cientific Includ-ed, ens pugui ajudar molt a centrar els temes i a treballar per a solucions cientifiques que assegurin l’èxit.

 3. Montse's Gravatar Montse
  maig 5, 2009    

  Em va semblar una jornada molt interessant, tot i que al principi em feia molta mandra assistir en ser dissabte vaig trobar que valia molt la pena. Tan de bo arribés a més centres tot el que es va exposar. Us animo a continuar amb la mateixa feina.

 4. Sergi's Gravatar Sergi
  octubre 20, 2009    

  Hola, la xerrada de l’Includ-ed va ser molt potent. Estic d’acord amb totes les intervencions, crec que les aportacions del projecte les podem tenir en comte per les properes reunions i jornades.

Deixa un comentari