Formació a Lleida: 17 de novembre i 1 de desembre. Prevenció de la violència de gènere i del bullying als centres educatius. ODISSEA – ICE. 10 hores reconegudes Dept. Ensenyament.

Us informem sobre una formació de gran qualitat dirigida a la prevenció de la violència de gènere i del bullying als centres educatius. Aquest és un tema molt necessari i urgent actualment. Es necessita tota la comunitat per poder dur a terme aquesta prevenció de la millor manera.

Què ens diu la ciència sobre com fer prevenció de la violència amb bons resultats? Com aconseguim tenir centres educatius lliures de violència?

Des de l’Associació de Professorat ODISSEA, amb la col·laboració de l’ICE de Lleida, ens és molt gratificant poder-vos oferir aquesta jornada, de 10 hores, reconegudes com a formació des del Departament d’Ensenyament, a la qual us podeu apuntar abans del 15 de novembre.

  • Calendari: dissabtes 17 de novembre i 1 de desembre, de 10h a 14h.
  • Enllaç d’inscripció: https://goo.gl/2vmVzL
  • Preu: 10 euros per docent funcionari i interí, i de 6 euros per docent substitut. Per tal de realitzar el pagament del curs, pots fer-ho al següent número de compte de l’Associació de Professorat ODISSEA, indicant el vostre nom, cognoms + LLEIDA. (ES26) 1491 0001 2520 8670 9322.
  • Lloc: AULA 1.11. Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Av. Jaume II, 71 25001 Lleida.
  • Per a qualsevol dubte podeu contactar amb:
  • Meritxell Morera, coordinadora ICE de Lleida: meritxell.morera@udl.cat. Telf: 973 70 33 71
  • Carme Gilart, Aurora Roma i Mireia Arrufat: odissea.educacio@gmail.com

Programa