I Trobada educativa de Comunitats d’Aprenentatge

Companys i companyes,

Ja tenim el programa de la I Trobada educativa de Comunitats d’Aprenentatge que organitzem des de l’Associació Odissea. Serà el proper dissabte 10 de març al matí, al Centre Cívic Sant Martí (Barcelona).

Aquesta trobada té com a objectiu que les comunitats d’aprenentatge que ja estan en funcionament tinguin un espai de trobada, de diàleg, d’intercanvi, per posar en comú dubtes, experiències i idees per tal de continuar treballant cada dia amb més ciència, amb més il·lusió i obtenint millors resultats. La jornada també servirà per establir maneres de compartir les nostres experiències utilitzant i aprenent a utilitzar la web de Comunitats d’Aprenentatge.

Esperem que pugueu participar-hi mestres i també voluntaris, familiars, etc., perquè aquest dia 10 de març sigui un espai de diàleg i transformació entre tots i totes.

Esperem la vostra resposta,

Moltíssimes gràcies,

Associació de professorat ODISSEA

Veure díptic de la jornada


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382

No Comments Yet

Deixa un comentari