Trobada Comunitats d’Aprenentatge – 30 de març

Ja tenim la Trobada Anual de Comunitats d’Aprenentatge de Catalunya, el proper dissabte 30 de març, a La Casa del Mar, amb el títol de Neurociència i amistat: el poder de les interaccions.

Durant tot el matí, a Barcelona, comptarem amb:

  • La Dra. Sandra Racionero, investigadora Ramón y Cajal de la Universitat de Barcelona, amb el doble doctorat per la University of Wisconsin-Madison.
  • Les experiències en Actuacions Educatives d’Èxit de diferents comunitats.
  • La Tertúlia Pedagògica Dialògica entorn una lectura imprescindible d’Erik Kandel, referent número 1 en neurociència a nivel mundial i Premi Nobel de Medicina l’any 2000. Referència de la lectura: capítol 14 “La experiencia modifica la sinapsis” del llibre En busca de la memoria.

En el següent link hi podeu trobar la lectura perquè us la pugueu imprimir doncs la idea és portar-la llegida, havent seleccionat el paràgraf o la cita per aportar reflexions al diàleg aquell matí. Podeu fer-ho individualment o a nivell d’escola, donar accès a la lectura i pensar quines aportacions podeu fer.

No us quedeu sense plaça!! Serà un matí molt enriquidor per tota la comunitat educativa: mestres, professorat, familiars, voluntariat, etc.

Inscripcions (abans del 25 de març):

Programa