Presentació resultats del projecte INCLUD-ED. Fent possible un demà millor que l’avui

El pròxim 2 de Juny ODISSEA organitzarà unes jornades per a donar a conèixer els resultats del projecte de recerca INCLUD-ED. INCLUD-ED és l’únic Projecte Integrat dels programes Marc de recerca de la Comissió Europea sobre l’educació escolar. Es tracta de la investigació de més recursos i més rang científic dels programes marc. El principal objectiu del projecte és identificar les estratègies educatives que contribueixen a superar les desigualtats i fomenten la cohesió social i aquelles que generen exclusió. Des d’ODISSEA creiem que tothom, tant familiars, com professorat, voluntariat i altres persones interessades tenen el dret a accedir als resultats de les millors recerques educatives per millorar, entre tots i totes, l’educació dels nens i nenes. Només des de la combinació entre ciència i il·lusió, entre les millors recerques i la implicació de tots els agents implicats en l’educació, és possible aconseguir els millors resultats educatius a tots els nivells.

Veure díptic de la jornada

Dia i lloc: 2 de Juny del 2012 a MUSEU TORRE BALLDOVINA. Plaça de Pau Casals, s/n. Santa Coloma de Gramenet. Metro: L9-Can Peixauet. http://g.co/maps/zamqr
Data límit d’inscripció: 31 de maig del 2012
Places limitades. Confirmació de la inscripció a través del següent formulari
Preu de la Jornada: 3€ (Professionals de l’àmbit de l’educació en actiu)


Publicació dels resultats d’includ-ed

No Comments Yet

Deixa un comentari