Us convidem a participar en la jornada adreçada al professorat novell en Comunitats d’Aprenentatge que, com cada any, el Departament d’Educació organitza conjuntament amb l’Associació del professorat Odissea.

El format d’aquesta jornada és virtual i consta de dues parts que passem a explicar-vos:

-La primera part és una conferència inicial sobre aprenentatge dialògic a càrrec d’Esther Roca, professora de la Universitat de València. Aquesta conferència es farà a través de Youtube i tots els assistents podran fer comentaris i preguntes a través del xat. Està previst que l’horari sigui de 10 a 11,30 h.

-La segona part consta d’experiències de centres sobre les actuacions educatives d’èxit en temps de Covid-19. Hem agrupat les 4 experiències que es presentaran en dues sales:
En l’opció 1 es podran escoltar el CEIP Escolaica de València i el CEE Virgen de la Esperanza de Cheste.
En l’opció 2 es podran escoltar l’IES Juan Bosco de València i el Pla comunitari de la Verneda.
Aquesta segona part es podrà veure a través de la plataforma Meet. Aquestes intervencions s’enregistraran, per tant, tothom podrà tenir accés a les 4 experiències. L’horari previst és d’11,30 a 12,30h.

Un enviem, adjunt, el programa de la jornada on trobareu l’enllaç per fer la inscripció. Recordeu fer-la abans de dijous, 22 d’0ctubre!