Dissabte 30 de Juny. Formació en prevenció de violència de gènere

Des d’Odissea volem oferir una molt bona oportunitat de formació: un taller per al professorat sobre prevenció de la violència de gènere entre els i les adol·lescents. Aquesta activitat està especialment destinada a professorat de secundària, però està també oberta a professorat dels diferents nivells educatius, així com a la comunitat educativa.

Dia i lloc de l’activitat: Dissabte 30 de juny, de 10h a 13h, al Centre Cívic Sant Martí (C/ Selva de Mar, 215, 5ª planta).

La formació sorgeix del projecte DAPHNE III, Youth4Youth, Empowering Young People in Preventing Gendar-based Violence through Peer Education. Aquest projecte té com objectiu contribuir a la prevenció i erradicació de la violència de gènere entre adolescents proporcionant als joves espais segurs per desenvolupar actituts contra la violència i empoderarnt-los per que s’involucren de forma activa en el desenvolupament d’un entorn sense violència per a ells mateixos i per als seus companys i companyes.

La formació serà a càrrec del centre de recerca CREA-UB, col·laborador d’aquest projecte. Si voleu participar-hi podeu enviar un email a odissea.educacio@gmail.com, abans del 28 de juny, indicant:

  • Nom i cognoms
  • Àmbit educatiu: secundària, primària, infantil, estudiant, etc…
  • Escola/Institut d’on veniu
  • Més informació

    No Comments Yet

    Deixa un comentari