Presentació de comunicació d’ODISSEA al CIMIE 2012

ODISSEA va participar al primer Congreso Internacional Multidiciplinar de Investigación Educativa (CIMIE) organitzat per AMIE el 4 i 5 de Juliol de 2012. Membres d’ODISSEA van presentar la comunicació “Asociación de profesorado ODISSEA por el éxito educativo y la transformación social” on es va presentar el treball que l’associació està fent per a potenciar i donar a conéixer les actuacions educatives d’èxit que tenen l’aval de la comunitat científica internacional.

Des d’ODISSEA volem destacar la sort d’haver pogut participar al congrès, i d’haver pogut aprendre i debatre de forma científica respecte a l’educació en un ambient únic de rigor, de diàleg igualitari i de transfomració social a través de l’educació. Esperem, també, poder seguir participant-hi en futures edicions.

No Comments Yet

Deixa un comentari