Presentació resultats del projecte INCLUD-ED – 1 de Desembre CaixaForum

El pròxim dissabte dia 1 de Desembre al matí la FAPAC, la FMRPC i ODISSEA organitzarem una jornada al CaixaForum per a donar a conèixer els resultats del projecte de recerca INCLUD-ED. En aquesta jornada comptarem amb la ponència de l’investigador principal del projecte, Ramón Flecha. També hi participaran els diferents agents educatius (famílies, alumnat, professorat, etc.), així com membres de les tres entitats organitzadores, en dues taules rodones.

En el següent enllaç podreu seguir en directe tota la jornada http://ves.cat/bGYK

INCLUD-ED ha estat fins al 2011, any de la seva finalització, la investigació de més recursos i més rang científic dels Programes Marc de recerca de la Comissió Europea sobre educació escolar. El principal objectiu del projecte és identificar les estratègies educatives que contribueixen a superar les desigualtats i fomenten la cohesió social i aquelles que generen exclusió.

Des d’ODISSEA creiem que tothom, tant familiars, com professorat, voluntariat i altres persones interessades tenen el dret a accedir als resultats de les millors recerques educatives per millorar, entre tots i totes, l’educació dels nens i nenes. Només des de la combinació entre ciència i il·lusió, entre les millors recerques i la implicació de tots els agents implicats en l’educació, és possible aconseguir els millors resultats educatius a tots els nivells.

Inscripció: http://ves.cat/bmHF

Programa

No Comments Yet

Deixa un comentari