Violència de gènere a la Universitat

Des de l’Associació de Professorat Odissea portem des del 2007 formant-nos i treballant amb la línia de Socialització Preventiva de la Violència de Gènere. Rosa Valls, Lidia Puigvert, Elena Duque, Patricia Melgar i altres noms han estat científiques de referència a la nostra entitat a través de les seves publicacions i conferències.

No som àmbit Universitari, però treballem per vides lliures de violència des dels 0 anys. Sabíem poc, però alguna cosa sabíem del patiment, de les difamacions, de l’escarni públic a que s’han hagut de sotmetre les víctimes i les persones que han recolzat a les víctimes de la VdG a la Universitat. Elles, sense dubte, han estat el blanc dels assetjadors i els seus còmplices per dur a terme el que s’anomena la Violència de Gènere Aïlladora.

Des d’ahir, i gràcies a l’editorial i la noticia d’El Periódico, sabem més i un cop més, com tantes altres vegades hem fet, des de l’Associació de Professorat Odissea ens solidaritzem i mostrem el nostre suport a totes les víctimes de VdG i demanem Universitats lliures d’assetjament per les seves comunitats educatives i també pels nens i nenes que avui estan a les nostres escoles i un dia, si volen i poden, aniran a la Universitat.