Jornada per a professorat novell en centres Comunitat d’Aprenentatge

Des d’ODISSEA us volem convidar a assistir a la Jornada per a professorat novell en centres Comunitat d’Aprenentatge, el dissabte 19 de novembre, de 9.00h a 14.00h, a l’auditori de la Casa del Mar de Barcelona.

En aquesta jornada podrem gaudir de la ponència“ titulada “Superació de neuroedumites per a una educació d’èxit en totes les dimensions del desenvolupament” a càrrec de la la Dra. Sandra Racionero, un intercanvi d’experiències d’actuacions educatives d’èxit a càrrec de cinc centres Comunitat d’Aprenentatge i una tertúlia dialògica final que, de ben segur, serà interessantíssima i molt enriquidora. Comptarem, també, amb la presència de la Sra. Raquel García, directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, que inaugurarà l’acte.

Us hi esperem!