L’associació de professorat ODISSEA organitza un curs de 25 hores de formació en actuacions educatives d’èxit i en comunitats d’aprenentatge, reconegut pel Departament d’Ensenyament i adreçat a professorat no universitari, així com també al resta de la comunitat educativa que hi estigui interessada.

El curs constarà de 12,5 hores presencials els dissabtes, una visita a una comunitat d’aprenentatge, la participació a la III Trobada de Comunitats d’Aprenentatge i a la tertúlia pedagògica i 5 hores de reflexió crítica del professorat assistent a través d’un fòrum virtual.

Els objectius del curs són:

 • Accedir a les bases de dades científiques internacionals per posar a l’abast les millors actuacions educatives al professorat.
 • Aprofundir en el coneixement i la posada en pràctica de les Actuacions Educatives d’Èxit identificades a través del projecte INCLUD-ED, Strategies for inclusion and social cohesion in Europe from education del VI Programa Marc de la Comissió Europea (2006-2011).
 • Oferir un punt de trobada i de diàleg als centres educatius que duen a terme el projecte de Comunitats d’Aprenentatge i al professorat que hi tingui interès.
 • Us animem a participar-hi per avançar tots i totes, des de la ciència i la il·lusió, cap a una educació de qualitat per a tothom!!!

  Podeu consultar-ne tota la informació en el següent enllaç.

  Podeu inscriure-us al curs mitjançant el següent link.

  En el següent link hi podeu trobar l’espai virtual per a la tertúlia.

  jornadesExitEducatiu