Valoració de la presentació del llibre “Hipatia de Alejandría” del 19 de setembre de 2009

En aquesta entrada podeu escriure les vostres opinions sobre l’acte de presentació del llibre “Hipatia de ALejandría. Un equipo plural de científicas desvela la verdad sobre la primera mujer de ciencia”, organitzat el dia 19 de setembre de 2009 per ODISSEA al Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya.


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382

5 Comments

 1. Elisenda's Gravatar Elisenda
  setembre 21, 2009    

  Malauradament no vaig poder assistir a la persentació del llibre. Pero uns companys si i m’han comentat que va agradar molt. Si n’hi ha més… jo m’apunto!

 2. Mireia's Gravatar Mireia
  setembre 22, 2009    

  Va ser molt interessant, tant el tema de la religió, coneixent que Hipàtia no era anticristiana, sinó que tenia alumnes i amistats de diferents religions; així com l’explicació del concepte d’amor platònic, entenent-lo no com una fita impossible de materialitzar sinó com quelcom real, que es pot materialitzar, que es pot aconseguir realment. També com, aquest tema de l’amor i de les relacions afectives i sexuals, és imprescindible tractar-lo amb els i les adolescents dels nostres centres, treballant per la socialització preventiva de les violències de gènere…

 3. Oriol's Gravatar Oriol
  setembre 22, 2009    

  Va estar molt bé!!!! Les aportacions eren molt científiques, rigoroses i transformadores. Calen més presentacions així per arribar als i les joves i adolescents!

 4. Montse's Gravatar Montse
  octubre 3, 2009    

  Va ser una presentació molt rigorosa i a la vegada molt motivadora. Es va parlar de ciència i de vida, d’amor i de matemàtiques. De com la vida d’Hipatia pot servir en els nostres centres educatius com un referent per a estudiar els models d’atracció afectivosexual i per situar-nos en les imatges d’amor que circulen.

  Va ser realment interessant!!!

  A mi m’anima a continuar llegint i a pensar en l’alumnat que tenim.

 5. Sergi's Gravatar Sergi
  octubre 20, 2009    

  Hola, estic d’acord amb les aportacions anteriors. La veritat històrica és molt important fer-la visible i Hipatia n’es un bon exemple, em va semblar una presentació molt rigorosa i emocionant a la vegada.

Deixa un comentari