Jornada de socialització preventiva de la violència de gènere i del bullying als centres educatius

L’Associació de Professorat ODISSEA organitza, en aquest inici de curs, una jornada formativa sobre la prevenció de la violència de gènere en els centres escolars. Sabem que és un tema delicat, complicat i molt important per tots i totes, i que ens preocupa. Per això, hem decidit organitzar una jornada formativa per aprofundir sobre aquesta qüestió.

La jornada tindrà lloc els dies 29 de novembre i 13 de desembre, de 9:30 a 14h. Per complementar la formació rebuda durant els dos dissabtes esmentats, tindrem l’oportunitat de seguir debatent i compartint reflexions sobre els temes tractats a les sessions presencials a través de la participació en un fòrum virtual.

L’avaluació es durà a terme a través de l’assistència a les sessions programades més la participació activa en el fòrum virtual, i la jornada serà acreditada pel Departament d’Ensenyament amb un certificat de 10 hores de formació.

Si us voleu inscriure, aquí teniu el link: http://goo.gl/yzlPiD

La data límit d’inscripció és el dimarts 25 de novembre.

Podeu consultar el programa al següent link.

No Comments Yet

Deixa un comentari