Tertúlia pedagògica dialògica ODISSEA – apunta’t abans del 23 de desembre!

S’apropa un nou any i el dissabte 10 de gener de 2015 comencem la TERTÚLIA PEDAGÒGICA DIALÒGICA de l’Associació de professorat ODISSEA. Aquesta vegada ho farem en forma de seminari, com a curs acreditat pel Departament d’Ensenyament, de 30 hores de durada. Ens trobarem un dissabte al mes per tal de fer tertúlia sobre llibres i articles de rellevància científica en educació, i també tindrem sessions teòriques sobre el diversos temes relacionats amb la socialització preventiva de la violència de gènere i del bullying als centres escolars. A més, amb un fòrum virtual continuarem el diàleg fins a la següent sessió.

 

Si us voleu apuntar, ho heu de fer en aquest link: http://goo.gl/MjNfKW abans del 23 de desembre de 2014, per saber quantes persones serem a partir del gener.

 

La primera lectura que realitzarem serà el llibre “El amor en la Sociedad del riesgo” de Jesús Gómez (Editorial El Roure). El llibre l’hem d’aconseguir cadascú i cadascuna.

 

Per al primer dia (10 de gener) caldrà portar llegit el primer capítol del llibre i seleccionats aquells paràgrafs que vulguem comentar en la tertúlia (a la web d’Odissea surt explicada la metodologia de la tertúlia pedagògica dialògica). Aquest dia, a més, tindrem una sessió sobre Noves Masculinitats Alternatives que serà molt i molt interessant. L’horari serà de 9.30h a 13.30h.

 

Els socis/es d’Odissea paguem una quota de 20 euros anuals, amb la qual ja podem accedir directament als cursos. En el cas que no us feu socis/es (link a la web) la quota del curs són 10 euros per professorat funcionari i estable, i de 6 euros per a professorat substitut.

 

Us esperem el proper 10 de gener de 2015 a tots/es aquelles que tingueu ganes de compartir un dissabte al mes per millorar aquest món apassionant de l’educació. Així,  donarem la benvinguda a un nou any en el que esperem poder avançar conjuntament cap a més èxit educatiu en els nostres centres escolars.

 

Calendari del curs: 10 de gener, 7 de febrer, 28 de febrer, 14 de març, 11 d’abril, 9 de maig i 13 de juny.

Cliqueu aquí per a descarregar el programa.

CartellTertulia

No Comments Yet

Deixa un comentari