ACTUACIONS EDUCATIVES D’ÈXIT I COMUNITATS D’APRENENTATGE

Benvolguts i benvolgudes,

Degut a l’èxit de participació del curs de l’any passat, tornem des de l’Associació de professorat Odissea a organitzar un curs d’estiu sobre Actuacions Educatives d’Èxit i Comunitats d’Aprenentatge, aquest cop a la zona del Penedès on hi ha un grup de professorat molt interessat en el tema.

Són molts i moltes les mestres i el professorat que ens han demanat un curs específic sobre actuacions educatives d’èxit i comunitats d’aprenentatge, ja sigui perquè han sentit a parlar del projecte o perquè saben que totes les actuacions d’èxit estan avalades per la comunitat científica internacional com a vàlides per a superar el fracàs escolar. L’objectiu és formar-nos i aprofundir en teories i pràctiques que garanteixin de forma contrastada i segura una millora de resultats i convivència dels nostres nens i nenes, nois i noies. Aquest curs va dirigit a totes les persones que hi estigueu interessades

El curs és de 20 hores de formació i està acreditat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquest curs comunitats aprenentatge i actuacions educatives d’èxit hi trobareu la informació més detallada del curs.

Us hi esperem!!