4a Trobada de Comunitats d’Aprenentatge de Catalunya

Tenim el plaer de convidar-vos a la 4a Trobada de Comunitats d’Aprenentatge de Catalunya, el proper dissabte 17 d’octubre de 2015, durant el matí, a l’Auditori Sant Martí de Barcelona.

Aquesta trobada és per a tothom i comptarà amb un espai de formació dialògica i amb una taula d’experiències en la que diferents comunitats relataran, amb creació de sentit, com apliquen les Actuacions Educatives d’Èxit i quin impacte estan tenint.

La Dra. Rocío García Carrión, professora de la Universitat de Deusto, durà a terme la sessió sobre Aprenentatge Dialògic, amb la qual segur que podrem aprendre i dialogar molt per continuar millorant els nostres centres escolars, aconseguint els millors resultats a tots els nivells i per a totes les persones.

Us hi esperem a tots els mestres, professorat, familiars, voluntaris i persones de les diferents comunitats d’aprenentatge i centres educatius interessats.

La inscripció la podeu fer en aquest link: http://goo.gl/ym0S4u i la data límit d’inscripció és el 14 d’octubre.No us quedeu sense plaça!!

4aTrobabaCda

IV trobada ccaa 17 octubre 2015


Warning: Division by zero in /home/odisseae/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1382