Treballem en xarxa

No ho sabem fer d’una altra manera, treballem en xarxa i en equip.

Aquí us presentem entitats i espais amb els quals col·laborem per tirar endavant iniciatives i activitats:

 

Xarxa i grups de professorats d’arreu de l’Estat compromesos amb l’educació des de l’evidència científica i la democràcia.

AEBE Cantabria

AEBE Cantàbria neix d’un grup de docents el somni dels quals és garantir la millor educació per a totes les nenes i nens.

Aebe Cantabria (tpdcantabria.wixsite.com)

Iris-AEBE (Comunitat Valenciana)

IRIS-AEBE neix d’un grup de docents el somni dels quals és garantir la millor educació per a tots els nens i nenes; especialment a la Comunitat Valenciana.

https://www.iris-aebe.org/es/

ADARRA (Pais Vasc)

Grup de professorat, mestres organitzats per promoure canvis en les estratègies metodològiques i organitzatives, canvis que estiguin demostrats que són eficaços i que produeixen millors resultats, que tenen base científica i que promouen la participació de la comunitat.

https://adarra.org/

Asturias AEBE (Asturias)

Asturies AEBE neix d’un grup de docents que vol difondre i ajudar a implantar a Astúries les millors evidències científiques a Educació amb el propòsit d’assegurar la millor educació per a tots i totes. Una educació que inclogui l’èxit de tot l’alumnat sense excepció, que aconsegueixi el màxim nivell acadèmic, en convivència i amb el benestar socioemocional de l’alumnat, les seves famílies, els docents i tots els agents implicats.

https://asturiasaebe.wixsite.com/asturiasaebe

 

Moviments socials i federacions:

FACEPA https://www.facepa.org/ca/

La Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes (FACEPA) és una entitat sense ànim de lucre que funciona des de l’any 1996. A FACEPA treballem per a promoure els moviments associatius de persones sense titulació acadèmica que participen en processos de formació de persones adultes. D’aquesta manera, construïm una societat democràtica, justa i solidària des de la creació d’espais de participació.

Moviments de Federació de Renovació Pedagògica FMRP https://www.mrp.cat/

La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya agrupa associacions del professorat de nostre país que tenen per objectiu impulsar la innovació i la millora educativa.