Alta de soci/sòcia

L’Associació de Professorat ODISSEA tenim com a objectiu reflexionar i difondre les pràctiques educatives que garanteixen els millors nivells d’èxit escolar i de convivència per a tots els nens i nenes.

Les activitats d’ODISSEA són, generalment, gratuites. Quan no ho són, els diners recollits són molt ajustats a les despeses que genera la mateixa activitat. La font principal de finançament de la que disposem són les quotes dels nostres socis i sòcies. A més, des d’ODISSEA sempre hem pensat que és indispensable que sumem la màxima diversitat i punts de vista possible en la lluita per l’èxit escolar. És per tot això que us convidem a donar-vos d’alta com a socis. Per a donar-se d’alta com a soci o sòcia d’ODISSEA, cal seguir el següent procediment:

    1. Omplir i enviar el formulari que trobareu més avall.
    2. Satisfer la quota de soci de l’associació. La quota és de 20 euros per al professorat estable. El professorat no estable o altres persones que no puguin assumir aquest cost hi ha la quota reduïda de 5 euros anuals. Mai ha de ser un impediment el fet de pagar o no la quota. Aquesta quota és la que ens permet organitzar les activitats que cada curs decidim posar en marxa entre tots i totes.

El número de compte és el següent: ES26 1491 0001 2520 8670 9322.

Per tal de saber qui ha fet la quota, cal que poseu NOMCOGNOMANY.

Serà un plaer seguir construint una educació de qualitat per a tots i totes amb vosaltres!

    De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) t’informem que les teves dades de caràcter personal són incorporades en fitxers de titularitat de l’Associació de Professorat ODISSEA que responen a la finalitat de servir de directori de contactes i l’enviament d’informacions relacionades amb la nostra activitat i serveis. Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pots enviar un correu electrònic a l’adreça odissea.educacio@gmail.com  indicant a l’assumpte “Ref: protecció de dades”.

    Deixa un comentari